Oprichter Esther 

Al sinds ik kon lopen had ik een eigen willetje. Dat kan je in de problemen brengen of je word ondernemer. Een prachtberoep! En dan mag ik ook nog eens mensen heel mooi maken. 
Ruim 20 jaar is de kappersschaar mijn lichamelijke verlengstuk. Het liefst knip ik 'old school' met de hand. Schaar over kam techniek, van niets naar iets. Dat zie je bijna nergens meer. Als all-round hairstylist knip ik alle coupes bij bijna alle haartypes behalve fijngekruld(kroeshaar). De afgelopen 8 jaar heb ik mij gespecialiseerd in het knippen en veilig kleuren van krullend haar.
Ik praat met het haar en luister naar wat het wilt. Je gezicht laat zich van zijn mooiste kant zien als jouw haar door mij intuïtief word geknipt en gekleurd. Wanneer zie ik jou en je meest natuurlijke zelf? 

Davina (salonassistent)

Sinds 2 jaar ben ik aan het studeren om kapper te worden. Dit doe ik aan de vakschool van Roermond. Sinds februari 2022 loop ik stage bij Za'lon. Graag wil ik verder studeren tot salonmanager. Het leukste in het vak vind ik het kleuren, highlighten en föhnen van het haar. Mijn droom is dan ook om colorist te worden. Dan ben je specialist op het gebied van haarkleur. Esther leert mij alle facetten in het kappersvak en geeft mij veel vrijheid op de werkvloer. Zo verzorg ik je uitgroei,zet ik al highlights en duo kleuringen en mag ik het haar mooi föhnen. 
Wanneer mag ik jou verwelkomen in mijn stoel?