Wijzigingen per 1 maart 2021

 

Vanaf 1 maart 2021 verandert er het en en ander bij Zalon. Vanwege de gevolgen van de Covid19 crisis en harde Lockdown veranderen dit jaar de prijzen. Helaas neem ik even afscheid van de sms herinnering. Dit is een te dure kostenpost om te blijven hanteren. No worries. De email herinnering loopt door en later dit jaar zal de sms herinnering terugkeren! 

Hopelijk heeft een ieder begrip voor deze situatie. Graag wil ik me bedanken bij de klanten die mij bijna 7 jaar door dik en dun gesteund hebben. Zonder jullie vertrouwen in mij zou ik een ander mens zijn. 

Zoals gebruikelijk ben ik op woensdag gesloten vanwege de kinderen.  Op zaterdag keer ik terug naar mijn oude tijd namelijk van 9 tot 3 's middags. En dit draai ik iedere andere week. De nieuwe openingstijden bevinden zich op de contactpagina. De nieuwe prijzen op de prijslijstpagina

Ik hoop zo veel mogelijk mensen te verwelkomen vanaf 2 maart. Tot die tijd blijven we wild en grijs. Hou vol! Er komen weer mooie (haar)momenten aan. Ik mis jullie allemaal. Liefs Esther ;)

Ecru New York Curl Perfect

 

 

Nieuw bij Zalon en als eerste verkooppunt van Ecru New York in Limburg.

Onze formules geven krullen structuur, activeren het krulgeheugen en zorgen voor kruldefinitie en onovertroffen body, bounce en superieure glans.

De belangrijkste ingredienten zijn: Avocado olie, Kalahar, Mango boter en suikerriet extract. 

Onze zorgvuldig samengestelde formule van oliën en plantenextracten voedt en hydrateert het haar. 

Vrij van siliconen sulfaten en parabenen. Color safe en CG-friendly.

Verkrijgbaar vanaf €22,95

 

 

 

Plantastisch!!

 

Wat een feest! 

Inmiddels staan alle behandelingen online om zelf in je eigen tijd te boeken. Je hoeft dus niet meer te wachten met bellen totdat de salon open is. Alles staat helder gecategoriseerd en alle diensten zijn opgesplitst in verschillende haarlengtes. Lees rustig de behandelingen door en maak bewust je keuze. Plan niet zomaar iets!! Mijn tijd is kostbaar. En jij wilt toch ook zeker weten dat je wens past in de gereserveerde tijd?

Kun je onverhoopt niet op de afgesproken tijd? In de bevestigingsmail zit een annuleer-link. Ook zit hierin de afgesproken tijd en datum die je makkelijk kan omzetten in je eigen agenda. Als dat nog niet genoeg is krijg je vooraf een herinnering sms op je mobiel.

Wat een gemak! Tot gauw bij Zalon.

 

 

 

 

Wie ben ik?

Mijn naam is Esther Bronneberg. Geboren in de zomer van 1984 in Nieuwenhagen Landgraaf. Sinds april 2000 werk ik in de kappersbranche. Op mijn 15e ben ik begonnen in het kappersvak als bijbaantje tijdens de middelbare school. Juli 2004 studeerde ik af van de kappersopleiding in Heerlen. Inmiddels werk ik al bijna 20 jaar in het vak. Met veel passie!

Ik heb een meer holistische kijk op het vak. Dat betekent dat ik verder kijk dan alleen naar de haren en het gezicht. Stress,chemische ingrediënten in haarproducten en medicijnen kunnen nare effecten hebben. Daarom werk ik het liefst met zo natuurlijk mogelijke producten.

 

 

Nieuw jaar, nieuwe locatie, nieuwe openingstijden.

 

Badaboom!!! Wat zijn we hard aan het werk geweest, en wat word het mooi. Maar nog even wachten want  binnenkort gaan we weer open. Je kunt me vinden op de Kempwenweg 1 in Obbicht. Een kattensprong verwijdert vanaf de oude locatie. 

Ik blijf hetzelfde, maar voor de rest is alles nieuw. En zo ook de openingstijden. Elke dag iets langer open, en op zaterdag van 09:00 tot 15:00

 

Tot gauw bij zalon. 


Vakantie.

Zalon heeft zomervakantie van 1 t/m 21 augustus 2017.


MCLEAN Masterclass-salon Curlsys. 

 

Zalon is de enige geregistreerde masterclass salon in Sittard-Geleen e.o.  Het hoogst haalbare niveau in curlsys systems. En daar ben ik enorm trots op!

 

Heb je weinig volume? Zoek je meer beweging in het haar zodat je het haar op meerdere manieren kan dragen. Of heb je een slag en wens je meer krul. Of wens je een pluisvrije en handelbare (mixed hair) krul. Allerlei vormen van haar en wensen zijn in goede handen bij Zalon.

Dames, heren en kinderen kunnen met McLean Curlsys systems geknipt worden.Behandelingen vanaf €43,50Curlsys

4 april 2017.

 

Lekker pittig cursusweekend achter de rug. Nog even wachten en ik mag me Master Curlsys noemen. Curlsys is de gepatenteerde kniptechniek die zorgt voor twee keer meer krul. Onzichtbare krullen tevoorschijn haalt en meer beweging creëert in stijl haar. Ik vind het een heerlijk systeem om mee te werken. De voor en na foto's op Facebook liegen er niet om.

 Plantenkleuringen

Zaterdag 4 maart 2017.

 

Vandaag ga ik aan de slag met de producten van It's pure organics herbal hair colours. Mijn klant heeft al heel wat jaren ervaring met henna en is meteen onder de indruk van de authenticiteit van dit product, als ook de gebruiksvriendelijkheid. De pure henna poeder is eenvoudig met water aan te maken en laat zich goed aanbrengen. It's pure henna is verkrijgbaar in 9 modetinten van goudblond tot indigo zwart.Om de kleuren te intensiveren kun je er voor kiezen om kamillethee of bijvoorbeeld koffie te gebruiken om de poeder mee aan te maken. Na Anderhalf uur inwerktijd is het tijd om de kleur uit te spoelen en te föhnen. Het resultaat is geweldig. De grijze haren zijn mooi ingekleurd en steken iets af t.o.v. de rest van het haar, maar dat maakt dat het zo natuurlijk mogelijk uitziet. Na 48 uur komt mijn klant nog eens binnen om het uiteindelijke resultaat te laten zien. De kleur is nog dieper geworden en ook nog wat rooier. En dat was precies waar we voor gingen. 

I'ts Pure organics plantenkleuringen vanaf €37,50 als behandeling.

Poeder voor thuisgebruik. Verkrijgbaar vanaf €13,50

Wil je meer info? Bel met 085- 130 19 26

Gezien de inwerktijd van de plantenkleuring vooraf niet perfect te plannen is, zijn deze behandelingen niet online te boeken.